12 December: Melanoom info webinar huidmelanoom
Nieuw Melanoom Info Webinar voor huidmelanoom op zaterdag 12 december 2020 is open voor inschrijving. Met wederom een programma waarbij o.a. medisch specialisten presentaties zullen houden en er de mogelijkheid is om vooraf en tijdens het webinar vragen te stellen over de volgende onderwerpen: 

-De dermatologische behandeling van het melanoom

-De rol van de verpleegkundig specialist bij de behandeling van melanoomDeelname is uitsluitend mogelijk na inschrijving via de link onderaan het programma. Iedere aangemelde geïnteresseerde kan, vanuit de eigen omgeving, met een computer, laptop, tablet of zelfs een mobiele telefoon op de aangegeven tijd inloggen middels een linkje wat je wordt toegestuurd na je inschrijving. 

Hulp nodig bij het invullen van het registratieformulier? 

Klik hier voor de handleiding


Programma huidmelanoom:


08.30 - 09.00

Inloop.

Hier kan iedereen, na het inloggen, met behulp van de ‘host’ de aansluiting testen, en eventuele vragen stellen over Zoom. Tijdens de inloop zal de chat-functie worden uitgelegd waardoor de vragen voor de spreker bij de moderator binnenkomen. De moderator (onze voorzitter) Koen van Elst zal de vragen bundelen en stellen aan de sprekers tijdens of na de presentatie.


09.00 - 09.05 Inleiding door Koen van Elst, bestuursvoorzitter Stichting Melanoom en moderator


09.05 - 10.00 Mw. dr. N.A. (Nicole) Kukutsch, dermatoloog Huidkanker Centrum LUMC: -De dermatologische behandeling van het melanoom

- Beantwoorden van binnengekomen vragen


10.00 - 10.05

Korte pauze


10.05 - 10.55 Mw. Chantal Roth, verpleegkundig specialist intensieve zorg (Sc) bij Amsterdam UMC, locatie VUmc Medische Oncologie:

De rol van de verpleegkundig specialist bij de behandeling van melanoom - Beantwoorden van binnengekomen vragen 11.00 Afronding door Koen van Elst.


Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via deze link:

inschrijving webinar huidmelanoom 12 december

BELANGRIJK NIEUWS
LAATSTE NIEUWS
ARCHIEF
ZOEKEN D.M.V. TAGS
VOLG ONS
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon