Je hebt kanker (gehad): hoe ervaar je de hulp van je huisarts en verpleegkundige?

23 May 2019

 

Als je kanker hebt, komt er veel op je af. Niet alleen de diagnose en behandelmogelijkheden, maar ook de impact die de ziekte op je leven heeft. Je huisarts en gespecialiseerd verpleegkundige kunnen je in deze hectische periode ondersteunen bij het maken van keuzes die bij jou passen. NFK start een onderzoek naar de ervaringen en behoeften van (ex-)kankerpatiënten op dit gebied.

 

Heb je kanker (gehad)? Dan is NFK benieuwd naar jouw ervaringen met de huisarts en de gespecialiseerd verpleegkundige. (Hoe) hebben zij je geholpen bij het maken van keuzes, wat vind je daarvan en aan welke hulp heb of had je behoefte? De uitkomsten van deze vragenlijst vergroten onze kennis en helpen ons om de belangen van patiënten beter te behartigen.

 

Doneer je ervaring anoniem door in ongeveer 5-10 minuten deze vragenlijst in te vullen.

 

De uitkomsten
We plaatsen de uitkomsten van het onderzoek op 2 juli a.s. op www.nfk.nl en we delen ze met de media en politiek. Daarnaast brengen we ook zorgverleners en onderzoekers op de hoogte, zodat zij kunnen leren van de ervaringen van patiënten en hier rekening mee kunnen houden in hun werk.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

BELANGRIJK NIEUWS

Update Coronavirus bij melanoom en oogmelanoom (en de maatregelen in ziekenhuizen om de zorg te kunnen waarborgen)

March 14, 2020

1/4
Please reload

LAATSTE NIEUWS