top of page

Nieuws

Mooie donatie voor Stichting Melanoom


Dit zijn Petra en Ton, zij hebben onlangs met hun actie voor Stichting Melanoom via Do Support een bedrag van 1.023,- euro opgehaald. Benieuwd naar hun motivatie om voor de stichting in actie te komen belden we met dochter Samora: “In mei 2018 mei werd mijn moeder door melanoom getroffen. Dat was heftig nieuws. Op zoek naar informatie is ze via Facebook bij de Stichting Melanoom kennisgroep terecht gekomen. Omdat ze twijfels had over haar traject heeft ze toen op een prettige manier advies gekregen van de stichting. Ook is ze naar de Melanoom infodag geweest en heeft het programma en het contact met lotgenoten als zeer waardevol ervaren. In mei 2019 waren mijn ouders 15 jaar getrouwd, werden samen 100 en hadden ook het 15-jarige jubileum van hun bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd. Alle reden voor een feest. Maar het feest had ook een zwart randje, i.v.m. de zorgen en onzekerheid over de gezondheid van mijn moeder. Omdat mijn ouders graag iets terug wilden doen voor het goede contact met de stichting, ontstond het idee om tijdens hun jubileumfeest donaties aan de gasten te vragen voor Stichting Melanoom. Do Support bleek daar een handig platform voor te zijn. We konden zelf een pagina aanmaken en kregen daarbij ook ondersteuning van Masja van de stichting. Vervolgens konden we de actie delen via Facebook en voor de gasten van het feest was het heel makkelijk om via ideal zelf een donatie te doen op onze actiepagina. Omdat er nog veel onwetendheid is over melanoom en het werk van de stichting zo belangrijk is, vinden mijn ouders het fijn om met de opbrengst van hun actie bij te kunnen dragen aan de pijlers van de stichting: meer genezing, minder melanoom.” Namens het hele team van Stichting Melanoom danken we Petra, Ton, Samora en alle jubileum vierders voor deze mooie donatie! Wil jij ook in actie komen voor Stichting Melanoom? Ga dan naar www.dosupport.nl het fondsenwerving platform voor goede doelen van PGO support. Of neem contact op via pr@stichtingmelanoom.

bottom of page