top of page

Nieuws

Nieuwe website voor oogmelanoompatiënten


De oogmelanoom buddy's van het [M]Eye Buddy project (een initiatief vanuit Stichting Melanoom) hebben sinds kort een eigen website: www.oogmelanoombuddy.nl

Deze website is een initiatief van patiënten, voor patiënten, door patiënten vanuit het [M]eye Buddy netwerk. Op de site is o.a. informatie te vinden over de verschillende vormen van oogmelanoom, behandelingen, klinische trials, tips & tricks van en voor patiënten en introduceren de buddy's van het [M]Eye Buddy netwerk zichzelf.

Samen staan de buddy's nieuwe gediagnosticeerde oogmelanoompatiënten maar ook de al bestaande patiënten bij in het begrijpen en accepteren van hun diagnose en het effect dat dit heeft op hun leven en dat van hun naasten. Zij doen dit in samenwerking met het Erasmus MC​ en het Leids Universitair Medisch Centrum - LUMC​ en de internationale oogmelanoom netwerken.

Heb jij zelf of heeft een dierbare in je omgeving de diagnose oogmelanoom gekregen en wil je weten wat je te wachten staat als patiënt of naaste? Of heb je behoefte aan contact om hierover te praten? Neem dan een kijkje op de website www.oogmelanoombuddy.nl en/of deel dit bericht.

bottom of page