Melanoom infodag 31 oktober a.s.

Save the date! Op zaterdag 31 oktober 2020 zal onze Melanoom infodag plaatsvinden in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Dit is de dag die we op 4 april hebben moeten uitstellen i.v.m. COVID-19. De Melanoom infodag is de dag waarop je meer informatie kan inwinnen over de laatste behandelingen en in contact komt met andere melanoompatiënten. Stichting Melanoom bestaat dit jaar 25 jaar, ook daar zullen we op deze infodag aandacht aan besteden. Voor ieders veiligheid zullen er extra maatregelingen worden genomen. Het exacte programma en informatie over de maatregelingen rondom de veiligheid communiceren we eind augustus via de website, mail en socials, wanneer ook het inschrijfformulier online komt.

BELANGRIJK NIEUWS