top of page

Nieuws

Behandeling van uvea melanoom“Ik heb uveamelanoom. Waar vind ik heldere, betrouwbare informatie over de behandelingen voor oogmelanoom aan de iris en het vaatvlies?” Daar vertelt dr. Khanh Vu je alles over op de Melanoom Infodag, zaterdag 6 april. Iedereen is welkom.


Stichting Melanoom heeft net als vorig jaar zo’n 20 topspecialisten uitgenodigd om hun kennis met je te delen. Een van deze experts is dr. Khanh Vu, oncologisch oogarts in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).


Dr . Vu komt vertellen wat op dit moment de behandelmogelijkheden zijn voor het uveamelanoom (oogmelanoom aan de iris en het vaatvlies). Ze vertelt je ook alles wat je moet weten over een nieuwe mogelijkheid voor de behandeling van het oogmelanoom.


Na haar studie Geneeskunde studeerde Dr. Khanh Vu verder aan de Harvard Medical School. Ze is in 2019 cum laude gepromoveerd met het proefschrift ‘Ocular Inflammation in Age-related Eye Diseases’ aan de Universiteit Leiden. Sindsdien werkt ze als oogarts in het oncologieteam van het Leids Universitair Medisch Centrum.


Kortom: noteer 6 april in je agenda en kom naar de Melanoom Infodag. Je hebt ongetwijfeld veel vragen over oogmelanoom. Daarom is deze dag zo waardevol. Informatie geeft helderheid en houvast. Bovendien ontmoet je mensen die net als jij oog- of huidmelanoom hebben en weten wat je doormaakt. Zien we jou ook, op 6 april?


Datum: zaterdag 6 april 2024

Locatie: Van der Valk Hotel, Utrecht


Bekijk hier het hele programma en bestel je kaarten:Commentaires


bottom of page