top of page

Nieuws

Ontmoet, leer en verbind op de Melanoom Infodag 2024!Het is de tijd van het jaar waarop we uitkijken naar een dag vol informatie, inspiratie en samenzijn: de Melanoom Infodag komt eraan! Reserveer 6 april alvast in je agenda, want dit wordt weer een dag met een interessant programma.


Wat staat je te wachten?

Op deze speciale dag slaan we de handen ineen met vooraanstaande medisch specialisten, waaronder oncologisch chirurgen, oogartsen, dermatologen, onderzoekers, radiotherapeuten en nog vele anderen. Zij zullen de nieuwste behandelingen belichten, prangende vragen beantwoorden en waardevolle inzichten delen die interessant zijn voor iedereen die met melanoom of oogmelanoom te maken heeft (gehad).


Achter de schermen: Een boeiend programma in de maak!

Achter de schermen werken we hard aan een programma dat niet alleen informatief maar ook boeiend en inspirerend is. We beloven je een dag vol waardevolle momenten die je niet snel zult vergeten. Binnenkort onthullen we het volledige programma, dus blijf onze kanalen volgen voor de laatste updates.


Waar en wanneer?

De Melanoom Infodag 2024 vindt plaats op zaterdag 6 april in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Dit is inmiddels een vertrouwde locatie voor onze infodag met de mogelijkheid om in aparte zalen een programma te verzorgen over zowel huidmelanoom als oogmelanoom. Zodra het volledige programma bekend is, sturen we ook informatie over de inschrijving, maar reserveer deze datum alvast in je agenda.


Ontmoet de experts

Heb je ooit willen praten met de mensen die dagelijks bezig zijn met het behandeltraject van melanoom? Dit is jouw kans! Ontmoet en begroet de medische experts die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Stel vragen, deel ervaringen en laat je informeren door de professionals die klaarstaan om hun kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van melanoom met je te delen.


Samen sterk: Lotgenoten en vrijwilligers

De Melanoom Infodag is niet alleen een kans om medische professionals te ontmoeten, maar ook om lotgenoten in een ontspannen sfeer te spreken. Onze vrijwilligers staan klaar om je te verwelkomen, vragen te beantwoorden en je te begeleiden door een dag vol waardevolle momenten.


YouTube terugblik: Presentaties van vorig jaar

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Op ons YouTube-kanaal zijn de presentaties van vorig jaar beschikbaar, zodat je alvast een voorproefje krijgt van de interessante informatie die we elk jaar delen. Er staan 19 opnames van de sprekers van 2023 online!


Noteer in je agenda: zaterdag 6 april 2024, Utrecht

Of je nu een patiënt, een ex-patiënt, naaste of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen in melanoomonderzoek en -behandeling, deze dag is voor jou. Noteer 6 april in je agenda en maak je klaar voor een dag vol kennis, hoop en connecties.


Tot ziens op 6 april in Utrecht!

bottom of page