Webinar huidmelanoom op zaterdag 3 juli 2021 is open voor inschrijving.
Een programma waarin medisch specialisten presentaties zullen houden en er de mogelijkheid is om vooraf en tijdens het webinar vragen te stellen over de volgende onderwerpen:

  • Updates ASCO stadium III/IV melanoom

  • Nazorg bij (adjuvante) behandeling

Deelname is uitsluitend mogelijk na inschrijving via de link onderaan het programma. Iedere aangemelde geïnteresseerde kan, vanuit de eigen omgeving, met een computer, laptop, tablet of zelfs een mobiele telefoon op de aangegeven tijd inloggen middels een linkje dat je wordt toegestuurd na je inschrijving.


Programma huidmelanoom:

09.45 - 10.00 Inloop

Hier kan iedereen, na het inloggen, met behulp van de ‘host’ de aansluiting testen, en eventuele vragen stellen over Zoom. Tijdens de inloop zal de chat-functie worden uitgelegd waardoor de vragen voor de spreker bij de moderator binnenkomen. De moderator (onze voorzitter) Koen van Elst zal de vragen bundelen en stellen aan de sprekers tijdens of na de presentatie.


10.00 - 10.02 Inleiding door Koen van Elst, bestuursvoorzitter Stichting Melanoom en moderator


10.02 - 10.30 Drs. J. J. (José) Koldenhof, verpleegkundig specialist UMC Utrecht "Nazorg bij (adjuvante) behandeling en psychosociale ondersteuning”


10.30 - 10.45 Beantwoorden van binnengekomen vragen


10.45 - 11.13 Dr. K.P.M. (Karijn) Suijkerbuijk, internist-oncoloog UMC Utrecht: "Updates van het ASCO-congres voor stadium III/IV melanoom"


11.13 - 11.28 Beantwoorden van binnengekomen vragen


11.28 - 11.30 Afronding door Koen van Elst.

Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via deze link: inschrijven

Hulp nodig bij het invullen van het registratieformulier?

Klik hier voor de handleiding


BELANGRIJK NIEUWS