top of page

Boeken

Dikkie Dik en de smeerpoes 

Dikkie Dik en de smeerpoes is uitgegeven in het kader van de Landelijke Campagne ter voorkoming van Huidkanker (2010). De stichting wil met dit boekje over de bekende rode kater ouders met jonge kinderen bewust maken van het belang van zonbescherming om huidkanker te voorkomen.

Het boekje Dikkie Dik en de smeerpoes richt zich speciaal op zonbescherming bij jonge kinderen. Er bestaat een direct verband tussen het oplopen van schade van het DNA in de huidcellen op jonge leeftijd en het ontwikkelen van huidkanker op latere leeftijd. 

Bestellen

Het boekje is verkrijgbaar via Stichting Melanoom. Je kunt het boekje bestellen voor € 8,95 (exclusief verzendkosten) met onderstaand bestelformulier. Het maximale aantal boekjes dat je via dit formulier kunt bestellen is 10 exemplaren. Als je meer boekjes wilt bestellen, kun je contact opnemen met het secretariaat van Stichting Melanoom.

Goed doel

Dikkie Dik en de smeerpoes is verschenen ter gelegenheid van het 15-jarige bestaan van Stichting Melanoom en wordt ondersteund door KWF Kankerbestrijding, La Roche-Posay, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NvH), het Huidfonds en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). De opbrengst van het boekje gaat naar activiteiten ter voorkoming van huidkanker

Auteur: Jet Boeke (2010)
Hardcover, 18 pagina's
Uitgever: Gottmer
ISBN: 978 90 257 4828 9
Prijs: € 8,95 (exclusief verzendkosten)

bestellen

We hebben de bestelling ontvangen!

bottom of page