top of page

LET'S GIF A LITTLE

Stichting Melanoom voert het hele jaar door campagne om de bewustwording rondom huidkanker te helpen vergroten. Dat is hard nodig want door slim om te gaan met de zon is huidkanker grotendeels te voorkomen. En weten waar je op moet letten bij het checken van je huid, kan letterlijk je leven redden. Bij alle campagnes van de laatste jaren zijn sets GIFs en GIF-stickers gemaakt zodat iedereen kan meehelpen aan meer awareness.

  

 

Sharing is caring!
Alleen samen kunnen we het tij in huidkanker helpen keren. Volg ons op Instagram  en Facebook om onze berichten te delen en ga zelf aan de slag met onze GIFS en GIF-stickers via stories! Je kunt ze vinden wanneer je zoekt op de namen van de campagnes zoals: 'huidmonitor' 'sunsafeinthesnow' 'shadeiscool' en 'discoveryourspot'. En via ons account op GIPHY  kun je alle awareness GIFs en GIF-stickers vinden en ook direct delen met je vrienden. Gebruik de hashtags: #discoveryourspot #stichtingmelanoom #huidmonitor #strikeapose #checkyourselfie #checkmyselfie #checkyourjoyfriend èn vergeet ons vooral niet te taggen zodat we samen meer mensen bereiken! 

Eyeleen_app_sticker.gif
TXT_EYE_MIRRORMIRROR_GIF.gif
How to GIF.gif

How to GIF?

Maak een foto of een filmpje en leef je uit met een van de vele illustratie en tekst stickers. Gebruik onderstaande hashtags en tag je vrienden. 


INSTAGRAM STORIES GIF-STICKERS
Onze GIF-stickers zijn te vinden op Giphy, of via de ADD STICKER optie (bovenin) nadat je een story (beeld of video) aanmaakt - zoekt op discoveryourspot of huidmonitor. Vergeet ons vooral niet te taggen met @discover_your_spot zodat iedereen die jou volgt snel de juiste informatie kan vinden.


FACEBOOK EN GIFS
Bij het maken van een nieuw bericht tik je in het rijtje symbolen (waar ook 'foto/video' toevoegen staat) op het GIF symbooltje,  dan tik je 'discoveryourspot' in en voila, daar staan onze GIFs. Klaar voor gebruik.

WHATSAPP EN GIFS

Als je een van onze GIFs wil versturen via Whatsapp, moet je eerst op het emoji-symbooltje tikken onderaan het scherm, dan klik je op het symbooltje voor GIF en daarna op het vergrootglas (links). Dan krijg je de tekst 'Zoeken met Giphy' te zien. Hier tik je: 'discoveryourspot' in en voila, daar staan onze GIFs. Klaar voor gebruik.

#discoveryourspot #stichtingmelanoom #huidmonitor #strikeaposecheckyourselfie #selfietime #lookielookie #huidkankerpreventie #huidkanker #melanoom #skincancerawareness #skincancer #melanoma #melanomaawareness

bottom of page