top of page

Nieuws

Jasper (38) kreeg huidkanker en waarschuwt nu anderen met bijzondere marathon


De 38-jarige Jasper Rijpma krijgt in 2020 de heftige boodschap dat hij uitgezaaide huidkanker heeft. Hij doet er nu alles aan om bewustzijn over de ziekte te creëren bij anderen en geld in te zamelen voor Stichting Melanoom. Om dat doel te bereiken heeft Jasper een bijzondere marathon in gedachten.


We hebben veel bewondering voor deze Amsterdamse leraar die zelf met uitgezaaid melanoom kampt en zich nu zo ongelooflijk hard inzet voor meer bewustwording rondom huidkanker. Dat is en blijft keihard nodig.

Daarom wil Jasper zijn actie omzetten naar een collectieve actie. Zo kunnen meer mensen aanhaken en meedoen met peddelen of lopen en op die manier ook geld inzamelen voor Stichting Melanoom en de pijlers waar wij ons op richten: preventie, belangenbehartiging, voorlichting en (het bieden van) lotgenotencontact.


Zou je hieraan mee willen doen? Stuur dan een mail naar: contact@stichtingmelanoom.nl. Dan helpen we je aan boord van Jasper's actie dosupport.nl/stichting-melanoom/vecht-met-melanoom/, met een eigen pagina op het goede doelen platform Do Support!
Comments


bottom of page